Swoosh Norrköping

Välkommen till Swoosh Norrköping – Vi utför allt från slamsugning och högtrycksspolning till relining och industrisanering. Vi har jour dygnet runt - året om!

Vi har jour dygnet runt

Växelnummer/Journummer 011-10 13 91

Vi säkrar dina flöden

När de vardagliga funktionerna i våra avloppssystem helt plötsligt inte fungerar, så kan det snabbt bli ganska jobbigt. Som fastighetsägare är det nästan oundvikligt att inte ha problem med avloppet ibland. Med det sagt, så är det viktigt att underhålla avloppet så undviker du de flesta akuta problemen. Underhållsspolning är ett bra sätt att förlänga livslängden på  systemet och undvika akuta stopp. Skulle oturen vara framme så finns vi såklart, men vi glädjs över att vi allt oftare får jobba med förebyggande åtgärder. Vi på Swoosh i Norrköping säkrar dina flöden - så att din vardag kan löpa på precis som vanligt.

Läs mer om stam- och rörspolning

Stopp i avloppet - Norrköping

Hör du kluckande ljud i vasken? Kanske får du även stopp i avloppet ibland? Ett sånt stopp kan orsaka värre problem och i värsta fall leda till en allvarlig vattenskada. Här gäller det att agera direkt. Ring oss så spolar vi rent!

Läs mer om stopp i avloppet - norrköping

Relining - Norrköping

Relina avloppet så slipper du riva fastigheten och alla kan bo kvar under tiden! Relining är ett smart, snabbt och kostnadseffektivt sätt att renovera gamla rör- och avloppssystem. Swoosh Norrköping skapar nya hållfasta rör i det befintliga systemet. Jämfört med ett traditionellt stambyte är relining smidigt och har betydligt mindre miljöpåverkan. Dessutom kan alla i fastigheten bo kvar under tiden arbetet utförs.

Läs mer om relining - norrköping

Kontaktpersoner

Kontakta oss!

Adress

• Industri/Reliningstjänster: Spinnaregatan 1, 603 61 Norrköping

• Spoltjänster: Fjärilsgatan 48, 603 61 Norrköping,