De expanderar i Skaraborg - Swoosh satsar och anställer!

 ”Våra spoltjänster och relining har blivit jättepopulärt”

Swoosh storsatsar på Skaraborg och söker just nu spoltekniker. "Är det dags för en ny utmaning? Gillar du ny teknik? Då kan jobbet vara något för dig", förklarar Björn Månsson.

Den rikstäckande koncernen Swoosh etablerade sig i Skaraborg med kontor i Skövde 2022. Två år senare blomstrar affärerna – och nu är de redo att växla upp.
– Just nu är vi på jakt efter spoltekniker, men det här är bara början. Jag räknar med att vi kan växa med minst tio personer under kommande fem åren, säger Björn Månsson, verksamhetschef för spol- och industritjänster. Är det dags för en ny utmaning? Gillar du ny teknik? Då kan jobbet vara något för dig", fortsätter Björn.

SÖK TJÄNSTEN HÄR!

Swoosh erbjuder avancerade tjänster inom bland annat dag- och spillvattensystem, relining, kanaltätning, kamerainspektion och ADR-tjänster. Sedan 2007 har de hjälpt både stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll med deras avloppsproblem.

I Skaraborg utför Björn Månsson och hans kollegor allt från slamsugning och högtrycksspolning till relining och industrisanering. De har även jour dygnet runt - året om.
– Skulle oturen vara framme så finns vi här, men vi är även glada över att vi får arbeta med förebyggande åtgärder. Intresset för våra tjänster fortsätter att öka vilket är jättekul, säger han.

"Med våra spoltjänster erbjuder vi helhetslösningar som uppskattas av både företag och privatkunder", menar Björn Månsson.

Björn har en teori om varför fastighetsägare, både i privat och offentlig sektor, väljer Swoosh.
– Våra anställa är riktigt duktiga, men de har även ett högt engagemang och trivs på jobbet, säger Björn och fortsätter: Det är jätteviktigt för oss att de mår bra och tycker att det är kul att gå till jobbet på morgonen.

ANNONS: Sök den vakanta tjänsten som spoltekniker här
Björn Månsson betonar att Swoosh även är en stabil, trygg och bra arbetsgivare.
– Det är ordning och reda. Eftersom vi finns i hela Sverige kan vi skriva rickstäckande avtal vilket skapar en trygghet för våra anställda. Vi kan även skicka bilar både till norr och söder, säger han.
Här kan du se vilka som jobbar på Swoosh i Skövde

"Relining är ett effektivt, smidigt och snabbt sätt att renovera avloppsrör. Metoderna är beprövade, kontrollerade och trygga", förklarar Anders Siljama.

Anders Siljama, verksamhetschef på Swoosh relining, ser positivt på utvecklingen i Skaraborg. Han berättar att intresset för både relining och kanaltätning, även kallat för ventilationsrelining, har exploderat.
– Vi får in otroligt många förfrågningar, och vi ser inga tecken på att behovet för våra tjänster kommer att minska. Kanaltätning är en mycket intressant tjänst som skapar stora besparingar för fastighetsägare i form av bland annat minskad energiförbrukning, säger han.

- Läs mer om relining här
Avloppsrelining är ett smart och snabbt sätt att renovera gamla rör- och avloppssystem.
– Vi skapar nya hållfasta rör i det befintliga systemet. Relining är både smidigt och kostnadseffektivt. Dessutom kan alla boende stanna kvar i sina hem under tiden, säger Anders Siljama.

"Det känns kul att intresset för alla våra tjänster ökar", säger Anders Siljama och Björn Månsson.

Det finns fler saker som gör att Swoosh står ut i konkurrensen på marknaden. De är bland annat ett innovativt och lösningsfokuserat miljöföretag.
– Vi ligger i framkant med våra produkter och tjänster när det kommer till miljö och klimat. Vi satsar även på mycket teknik vilket i sin tur ger en mindre miljöpåverkan, säger Björn Månsson.

Från kanaltätning och relining till slamsugning och stam- och rörspolning - här kan du läsa mer om Swooshs tjänster