VI expanderar i Jämtland - Swoosh satsar och anställer

Swoosh erbjuder avancerade tjänster inom bland annat dag- och spillvattensystem, relining, kanaltätning och kamerainspektion. För ett år sedan etablerade sig det rikstäckande företaget i Jämtland.

Idag har vi fem anställda i Jämtland, men siktar på att bli tio nästa år, berättar Janne Eriksson och Ulf Granström på Swoosh.

Swoosh erbjuder avancerade tjänster inom bland annat dag- och spillvattensystem, relining, kanaltätning och kamerainspektion. För ett år sedan etablerade sig det rikstäckande företaget i Jämtland.

– Det har gått jättebra. Vårt mål är att anställa och fortsätta att växa. Avloppssystem tar aldrig semester, oavsett konjunktur, säger Ulf Granström, regionchef relining

Har du också haft problem med ditt avlopp? Du är inte ensam. Avloppssystemet vi nyttjar dagligen måste fungera, det kan nog de flesta skriva under på. Swoosh har hjälpt både stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll med deras avloppsproblem sedan 2007.

– Alla uppdrag, precis som de avloppssystem som vi arbetar med, är unika. Men det är också det som gör vårt arbete både roligt och kreativt. Vi har personal som tänker utanför boxen och som är engagerade. Det finns inga problem som vi inte kan lösa, säger Ulf Granström, regionchef relining.

"Det känns kul att intresset för alla våra tjänster ökar", säger Janne Eriksson och Ulf Granström.
"Det känns kul att intresset för alla våra tjänster ökar", säger Janne Eriksson och Ulf Granström.

Swoosh är ett miljötekniskt företag som erbjuder avancerade tjänster inom relining, kanaltätning, slamtömning, dag- och spillvattensystem, men de arbetar även förebyggande för att till exempel undvika driftstopp inom industrin. De finns i hela Sverige med lokalt drivna anläggningar – och för ett år sedan etablerade de sig i Jämtland.

– Det har varit ett bra år i Jämtland. Idag har vi fem anställda, men siktar på att bli tio nästa år. Vi är bland annat i behov av reliningtekniker. Relining har blivit jättepopulärt, säger Ulf Granström.

Swoosh storsatsar på Östersund och söker reliningtekniker. Är det dags för en ny utmaning, gillar du ny teknik? Då kan jobbet vara något för dig.

Relining är ett smart, miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att renovera gamla avloppssystem. Swoosh skapar nya hållfasta rör i det befintliga rörsystemet. Ingen rivning behövs. Jämfört med ett traditionellt stambyte är relining mycket smidigare. Alla i fastigheten kan till exempel bo kvar under tiden som arbetet utförs.

– Det känns kul att intresset för alla våra tjänster ökar. Spoltjänsterna är ryggraden och där erbjuder vi helhetslösningar som uppskattas av både företag och privatkunder. Vi filmar till exempel alltid för att ta reda på hur det ser ut i avloppen för att kunna visa och föreslå åtgärder, säger Janne Eriksson, regionchef spoltjänster.

Relining är ett effektivare och billigare alternativ att renovera stammar än ett traditionellt stambyte. Metoderna är beprövade, kontrollerade och trygga.