Hör du kluckande ljud i vasken?

Kluckande ljud i vasken är ett tydligt varningstecken på början till stopp i avloppet. Ett sånt stopp kan leda till värre problem och i värsta fall en allvarlig vattenskada. Det gäller att agera innan det blir stopp. Hör av dig så spolar vi rent!

Kluckar det i ditt avlopp? Det kan vara ett tecken på att vi behöver rensa dina rör. Hör av dig innan det blir stopp.

Hetvatten med anpassat tryck
Vi spolar rent avloppet med hetvatten under anpassat högt tryck som inte skadar dina ledningar. Ofta räcker den åtgärden för att lösa problemet.

Underhållsspolning
Att göra en underhållsspolning med några års intervall är ett bra sätt att slippa akuta problem och dessutom så förlänger du både livslängden på dina avloppsrör och kan i ett tidigt skede upptäcka ev skador som behöver repareras.

Kamerabesiktning
Vår personal alltid är utrustad med filmkamera, så att vi kan gå vidare och utreda orsaken till stoppet och lämna förslag på vidare åtgärd. Visar det sig att det finns skador så kan det vara dags att överväga renovering av rören. Swoosh erbjuder även renovering av avloppsrör sk relining som efter reparation ger ett självbärande rör inuti dina befintliga stammar. 

Tips för ditt avlopp!

  • Undvik att skölja tallrikar och pannor med fettrester direkt i diskhon, torka av det med papper istället.

  • Undvik att använda avloppet som en sopstation. Det är bara i toaletten du kan spola ner papper, i alla andra delar av avlopssystemet endast vätskor.

  • Kemikaliska propplösare kan tyvärr göra mer skada än nytta i delar av systemet, undvik därför använda dessa.

Kontakta oss så spolar vi rent!

Vi har jour dygnet runt - året om!

Kontor