Är du säker på att dräneringen fungerar?

När det regnar så skall vattnet sjuka undan och transporteras bort från din hus via dräneringsrören. Låt oss kolla så att de fungerar som de ska med en kamerabesiktning.

Har du någonsin undrat varför vatten samlas runt ditt hus eller varför det ibland luktar konstigt i källaren? Det kan bero på att dräneringsrören inte är i toppskick. Men oroa dig inte, vi har lösningen!

Vi på Swoosh använder vatten med ett speciellt tryck för att spola igenom dräneringsrören. Det är som en uppfriskande dusch för dina rör! Vi är försiktiga så att vi inte skadar ditt dräneringssystem. Ofta är detta allt som behövs för att få vattenflödet att flyta som det ska igen.

Efter att vi har gett dina rör en ordentlig rengöring  gör vi en rörinspektion med vår kamera. Det är som att ge dina rör en liten koll av läkaren! Vi kollar upp alla vrår och vinklar för att se till att allt är som det ska. Om det fortfarande finns problem eller om vi hittar andra bekymmer, oroa dig inte! Vi kommer att ge dig en klar och tydlig plan för hur vi kan lösa problemen. Vi finns här för att hjälpa dig att hålla ditt dräneringssystem i toppform.

Hör av dig så hjälper vi dig vidare!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vi har jour dygnet runt - året om!

Kontor